Tekeregjünk együtt!

2013.03.05 12:06

 

Tekeregjünk együtt!

Három nap a mozgásért, a szórakozásért a Tisza-tó partján.

 

Nyárváró hétvége Abádszalókon a Tisza-tó partján! !

 Légy részese Te is csapatunknak! Kerüljük meg együtt május 25-én a Tisza-tavat!

... de a szórakozás itt még nem ér véget. Rengeteg élményben lehet részetek, új barátokat szerezhettek, minden Rólad, a bicajodról és a buliról szól! Kell ennél több?
 

Tekintsd meg programunkat!

 

Találkozzunk május 24-én és bemelegítésként tekerjünk át Abádszalókról a kiskörei vízerőműhöz . Csodálatos környezetben haladhatunk a kikapcsolódás és az élmény garantált!

Visszatérve a „bemelegítő-túrából”, vár minket az ingyenes gulyásleves, zene, szórakozás, majd a pihenés, hogy május 25-én együtt kerüljük meg a Tisza tavat! A táv kb. 60 km, az útviszonyok nagyon jók, mindenki számára könnyen teljesíthető! A túra 3-4 órát vesz igénybe, attól függ, milyen tempót diktálunk (esetleg lesz e defekt, aminek megjavítása lassítana minket). A túráról visszaérkezve pótoljuk az elvesztett energiát evéssel és pihenéssel. Aki bírja részt vehet a városi sport napon, /kispályás foci, kézi, kosárlabda, vagy kézműves foglalkozásokon vehet részt . Folytatásként ellátoghatunk a Babamúzeumba, majd természetjárásban lehet részünk a Tisza-tavon. Amennyiben szeretnénk! Május 26-án , akinek még van ereje bizonyíthat: benevezhet a III. Tisza-tavi duatlon megmérettetésébe!..Itt a lehetőség!

 A későbbiekben pedig a zenének és a szórakozásnak jut a főszerep.

Ajánlatunk árakban kifejezve:

 

Május 24-25-26 .

/3 nap/ 2 éj /

8000 Ft/4fő/éj/ faház vagy / 2000Ft/fő/éj+IFA  Első nap fogadó gulyásleves Ajándék!

A fenti ár a szállást és a fogadó gulyáslevest a zenés esti programokat tartalmazza, valamint minden városi sport program INGYENES /tekintse meg a programokat honlapunkon!/

Amennyiben más programot, minden napra érkezést szeretnétek jelezzétek azt.

  • menü: 750 Ft/fő –ért megrendelhető
  • Hajókirándulás 1500Ft/fó
  • Babamúzeom 300Ft/fő
  • 20 fő esetén, 1 szervező ingyen jöhet!
  • Esetleg kérjétek tábor/csomag ajánlatunkat melyben az étkezés és programok is benne vannak, hogy ne legyen gond semmire sem!

Akik ezen a túrán résztvesznek, azok a nyári kerékpáros találkozó/tábor részvételi díjából 10% kedvezményt kapnak!

www.tiszatoparti.com

www.tisza-park.webnode.hu

tiszatoparti@gmail.com

info: Bató Zsuzsa